اجازه اقامت – ترکیه

summerhome oturma izniاتباع خارجی که می خواهند وارد ترکیه شوند معمولا ویزا (30،60 و یا 90 روزه) و یا معافیت ویزا دارند ولی چنانچه تمایل برای اقامت طولانی مدت تری (معمولا 1 ساله) دارند باید تقاضای اجازه اقامت در ترکیه را بگیرند

در ابتدا شما نیاز دارید فرم آنلاین درخواست اقامت با عکس بیومتریک را پر کنید

برای بدست آوردن اقامت ترکیه شما نیاز به مدارک زیر دارید:

- تقاضای مجوز اقامت

- نسخه اصلی گذرنامه به همراه کپی و یا سند مسافرت (کپی از صفحه اصلی و صفحه آخرین ورود)

- چهار عکس در سایز گذرنامه

- ارائه دادن مدرکی در مورد وضعیت مالی شما (حداقل 500$ برای هر ماه یا معادل آن در ارزی دیگر) و اثبات آن بوسیله حساب بانکی

- بیمه خدمات درمانی معتبر در ترکیه

- ارائه سند رسمی از آدرس در ترکیه (یا یک کپی از قرارداد اجاره محضری و یا سند ملک شما در ترکیه)

اقدامات اولیه

اگر شما برای اولین بار تقاضای افامت ترکیه را میدهید باید اول رزرو آنلاین برای رفتن به دفتر اقامت بگیرید رزرو آنلاین باید قبل از اینکه ویزای توریستی شما تمام شود انجام شده باشد سپس شما باید فرم اقامت آنلاین را در وب سایت (www.goc.gov.tr) پر کنید به همراه تمام مدارکی که قبلا ذکر شد

اگر شما برای اولین بار این برنامه را اجرا میکنید باید گزینه "اولین اقدام" را انتخاب کنید پس از پر کردن فرم درخواست اقامت صفحه تاییدیه با تمام جزئیات و مقدار پولی که شما باید در اداره مالیات پرداخت کنید نمایش داده میشود بهتر هست این صفحه را در صورت امکان پرینت کنید زیرا ممکن است در اداره مالیات آن را از شما بخواهند

پس از پرداخت مالیات برای اجازه اقامت و آماده کردن اسناد شما باید در تاریخ مشخص شده به دفتر محلی اداره اقامت بروید

فرم اجازه اقامت

اگر شما دارده اجازه اقامت هستید و میخواهید آن را تمدید کنید باید تمام مدارک بالا را داشته باشید و به جای رزرو آنلاین باید مدارک را به صورت آنلاین و یا از طریق اداره پست یا پیک ارسال کنید به اداره اقامت