گرفتن شهروندی ترکیه برای سرمایه گذاران آسان تر شده است

گرفتن شهروندی ترکیه برای سرمایه گذاران آسان تر شده است
facebook google plus twitter

در چارچوب "مقررات تغییرات مربوط به استفاده از قانون شهروندی ترکیه" که در نشریه دولتی در تاریخ 19.09.2018 منتشر می شود، حداقل قیمت املاک و مستغلات که خارجی ها برای پرداخت شهروندی باید پرداخت کرده اند، از 1 میلیون دلار به مبلغ 250 هزار دلار کاهش یافته است . وزارت امور داخله اظهار داشت که برای آن دسته از خارجیانی که مایل به دریافت شهروندی هستند، دفاتر تخصصی جدید به زودی باز خواهند شد و تمامی مراحل لازم در اولین اقدام کامل خواهند شد.

با حکم منتشر شده توسط رئیس جمهور رجب طیب اردوغان بند 20 مقررات مربوط به استفاده از قانون شهروندی ترکیه که شامل مقررات مربوط به اخذ اقامت خارجی در ترکیه است، "تغییرات اقلیمی ترکیه" تغییر کرده است.

اسناد مورد نیاز برای برنامه

پاسپورت معتبر
- چهار عکس گذرنامه
- گواهی تولد
- اجازه اقامت
- گواهی پزشکی که شما را در سلامت و سلامت جسمانی قرار می دهد
- گواهی از توانایی زبان ترکی
- اگر قابل اجرا باشد، اسنادی که روابط خود را با همسر و فرزندان تان تأیید می کند (مجوز ازدواج، گواهی تولد برای کودکان)
- تایید درآمد منظم ، مثلا اجازه کار، حقوق بازنشستگی، درآمد اجاره ای
- سندی که نشان میدهد که چقدر در ترکیه زندگی می کنید، و همچنین تمام خروجی ها و ورود به ترکیه
- اگر قابل اجرا باشد، کپی شناسنامه ترکیه و آدرس اقامت در ترکیه

نحوه درخواست

پس از مقررات جدید، دارایی احتمالی سرمایه برای دریافت شهروندی ترکیه به مبلغ 500 هزار دلار از یک میلیون دلار کاهش یافته است. همچنین حداقل قیمت املاک و مستغلات که خارجی هایی که در ترکیه می خواهند و می خواهند شهروندی را از 1 میلیون دلار به 250 هزار دلار کاهش دهند.

یکی دیگر از شرایط دریافت شهروندی حداقل دستمزد برای حداقل 100 نفر است و همچنین به 50 نفر از 100 تغییر یافته است. علاوه بر این، میزان پولی که خارجی ها برای سپرده شدن در بانک های مستقر در ترکیه ، از 500 هزار دلار به ازای 3 میلیون دلار. لازم دارند

به غیر از این راه های سریع مالی که توسط دولت ترکیه ارائه می شود، انواع دیگر شهروندی نیز وجود دارد؛

دارنده مجوز دارایی و اقامت: شخصی که دارایی در ترکیه دارد و در مدت پنج سال به طور مستمر در ترکیه زندگی می کند همچنین می تواند برای دریافت شهروندی درخواست دهد، اما در طی این دوره 5 ساله حداقل هر سال باید 185 روز در ترکیه اقامت داشته باشد ارزش ملک حداقل در این نوع شهروندی اعمال نمی شود.

تولد: ساده ترین راه این است که در یک خانواده با یک مادر و پدر ترکی متولد شود زیرا شهروندان متولد شده در یک یا هر دو والدین ترکی حق دارند یک بار شهروندی را دریافت کنند. علاوه بر این، اگر والدین در گرفتن شهروندی موفق باشند، فرزندانشان نیز از آن بهره مند خواهند شد. در صورت از دست دادن شهروندی، می توان آن را دوباره اعمال کرد.

ازدواج: راه دیگری است که به نظر می رسد بیشتر شناخته شده است و ساده ترین ازدواج است. ازدواج با یک شهروند ترکی مستقیما به شهروندی اعطا نمی کند. با این حال، خارجیانی که حداقل سه سال از ازدواج با شهروند ترکی گذشته و ازدواج آنها ادامه می یابد، ممکن است برای شهروندی ترکیه درخواست شود.

سیستم فیروزه ای: سیستم فیروزه ای در سال 2017 معرفی شد و به افراد با استعداد و تحصیل کننده مانند هنر، اقتصاد، فن آوری، ورزش و نیز سرمایه گذاران و مدیران اجازه می دهد تا برای نوع خاصی از شهروندی درخواست کنند که تقریبا به آنها حقوق کامل می دهد.

فرآیند برنامه

اگر شما در حال حاضر در ترکیه اقامت دارید می توانید از طریق اداره محلی درخواست بدهید و اگر در خارج از کشور زندگی می کنید می توانید از طریق یک کنسولگری آن را انجام دهید. بسته به شرایط شما، نوع برنامه ای که تغییر می دهید و همچنین اسناد مورد نیاز نیز متفاوت خواهد بود.

همانطور که گفتیم، این تغییر می کند اما معمولا می تواند شامل گذرنامه، مجوز اقامت، گواهی ازدواج، عکس، گواهی تولد و غیره باشد. همچنین شرایط دیگری برای متقاضیانی که مصاحبه ای در ترکیه انجام می دهند، وجود دارد.

زمانیکه کل پروسه اعمال خواهد شد بستگی به شرایط شما به عنوان اسناد مورد نیاز است، اما وزارت کشور اطلاعات در مورد آن و دیگر را بروز رسانی میکند. اگر درخواست شما رد شده باشد، طبق قانون شهروندی شما حق دارید دوباره برای اداره شهرداری درخواست کنید.

فرآیند نرم افزار

اگر شما در حال حاضر ساکن در ترکیه هستید شما می توانید از طریق حکومت محلی درخواست کنید و اگر شما در خارج از کشور زندگی می کنید شما می توانید از طریق کنسولگری درخواست کنید. بسته به شرایط شما نوع نرم افزار شما تغییر میکند و همچنین اسناد و مدارک مورد نیاز متفاوت خواهد بود.

به طور کلی آنها می تواند شامل گذرنامه و اجازه اقامت ، گواهی ازدواج, عکس, شناسنامه و غیره باشد و شرایط دیگری نیز برای متقاضیان فرد وجود دارد که در مصاحبه ای که در ترکیه انجام می شود شرکت می کند.آن زمان است که کل پروسه درخواست به شرایط شما بستگی دارد به عنوان اسناد و مدارک مورد نیاز است اما وزارت کشور اطلاعات در مورد آن و دیگر را به روز رسانی میکند. اگر درخواست شما رد شود و با توجه به قانون تابعیت شما حق درخواست دوباره به دولت به منظور دریافت تابعیت دارید.